Проблемы г. Южно-Сахалинска (РФ) и пути их решения. Социальный и градостроительный аспект - Доля, В. В. (КНУБА, 2015)
У цій статті визначені стан та проблеми м. Южно-Сахалінська, проведено аналіз рівня його соціального та містобудівельного розвитку, а також перспектив.
Keywords: м. Южно-Сахалінськ; рівень містобудівельного розвитку; потенціал; перспективи