Основи проектування залізобетонних конструкцій за європейськими нормами - Кріпак, В. Д. (Ліра-К, 2023)
Викладені основні положення розрахунку і проектування будівельних конструкцій згідно вимог Європейських норм. Наведені методи розрахунку перерізів залізобетонних конструкцій відповідно до норм Єврокод 2. Теоретичні викладки ілюстровані допоміжними таблицями та прикладами розрахунку нормальних згинальних та позацентрово стиснутих і розтягнутих елементів.
Keywords: конструкції залізобетонні; проектування; конструкции; проектування залізобетонних конструкцій