Теоретичні основи товарознавства : методичні рекомендації до виконання курсових робіт - Ляліна, Наталя Петрівна; Самойленко, Антоніна Анатоліївна (КНУБА, 2024)
Наведено основні вимоги до підбору матеріалу до теми курсової роботи, правила оформлення. Розглянуто критерії до кожного розділу роботи, а також порядок подання до захисту і оцінювання роботи. Тематика курсових робіт подана в додатках. Призначено для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» денної та заочної форм навчання.
Keywords: товарознавство; 339