Досвід популяризації історико-архітектурних пам'яток України як туристичних об'єктів - Комова, Олена Станіславівна (Бескиди, 2017)
Значна активізація туристичної галузі в Україні на тлі зростання туристичних потоків з усього світу, що спостерігається з початку XXI століття зумовлюють нагальну потребу суттєвого вдосконалення всієї інфраструктури галузі, включаючи форми популяризації історико-архітектурних пам’яток України як туристичних об’єктів
Keywords: туризм; туристична галузь; архітектурні пам'ятки; 338.48:332.1