Одноквартирний житловий будинок - Гетун, Г. В.; Буравченко, В. С. (КНУБА, 2023)
Висвітлено класифікацію житлових будинків та основні вимоги до них. Розглянуто об’ємно-планувальні рішення одноквартирних житлових будинків. Наведено конструктивні рішення житлових будинків, а саме фундаменти, стіни, перекриття, покриття, покрівлі та сходи. Представлені рекомендації до виконання креслень та приклади виконання проєкту одноквартирного житлового будинку. Містить велику кількість ілюстрацій архітектурних і конструктивних рішень малоповерхових одноквартирних житлових будинків, будівельних конструкцій з дрібнорозмірних елементів та архітектурно- конструктивних елементів і вузлів. Призначено для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво» усіх форм навчання.
Keywords: будинок одноквартирний; будинок житловий