Філософські засади розвитку сучасних міст : екологія, культура, демократія - Мєлков, Юрій Олександрович (Бескиди, 2017)
В контексті розгляду цілком визначеної проблематики розвитку сучасних міст і теоретичних засад урбаністики звернення до філософського погляду може виглядати дещо штучним, навіть свого роду зайвим "помноженням сутностей".
Keywords: екологія; культура; демократія; урбаністика; 711.42:(504.03+008+321.7)