Мала споруда громадського призначення : методичні рекомендації до виконання графічної роботи - Хараборська, Юлія Олександрівна; Попович, Дмитро Сергійович; Молож, Олександр Єгорович (КНУБА, 2024)
Містять вимоги до виконання графічної роботи з дисципліни «Архітектурне проєктування» на тему проєктування невеликих архітектурних об’єктів громадського призначення. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» галузі знань 19 «Архітектура та будівництво».
Keywords: споруда мала; 725.9(75)