Принцип екологічного (земляного) будівництва втілений у життя - Севостьянова, П. Р. (КНУБА, 2014)
Стаття на тему принцип екологічного (земляного) будівництва підготовлена для участі у конференції Енергоінтеграція – 2014. У статті розкрито основну ідею концепції безвідхідного житла. Описано головні принципи за якими здійснюється будівництво такого житла та покрокова технологія зведення будівель з природних, не оброблених механічним чином матеріалів
Keywords: екологічне ( земляне) будівництво; безвідходне житло; 728.1