Набивні палі у пробитих свердловинах: досвід і перспективи застосування - Винников, Ю. Л.; Мірошниченко, І. В. (My University, 2016)
Викладено особливості проектування та зведення набивних паль у пробитих свердловинах (НППС), що відповідають державним будівельним нормам України. Їх вирізняє високий ступінь використання несучої здатності основи внаслідок формування в ній ущільненої зони, в межах якої зростає міцність і знижується деформативність ґрунту.
Keywords: набивна паля у пробитій свердловині; стрічковий ростверк; лесовий ґрунт; пружно-пластична модель ґрунту; метод скінченних елементів; 624.152.2