Методи та засоби контролю бетону - Свідерський, А. Т.; Дєдов, О. П.; Мартинюк, І. Ю.; Коцеруба, А. В. (КНУБА, 2009)
Сучасна будівельна галузь набуває розвитку в умовах використання залізобетонного та монолітно-каркасного спорудження житлових і промислових будівель.
Keywords: методи; засоби; контроль бетону