Філософські підгрунтя гармонізації архітектурного середовища - Шебек, Н. М. (КНУБА, 2011)
Загальні закони світобудови розглядаються як фундамент теорії гармонізації архітектурного середовища.
Keywords: гармонізація архітектурного середовища; загальні закони світобудови; гармонизация архитектурной среды; общие законы мироздания; harmonization of architectural environment; the general laws of the universe