Екологічний підхід у регулюванні містобудівних систем - Приймаченко, О. В. (КНУБА, 2013)
Розглянута основна проблема,пов’язана із швидкими темпами росту урбанізації, - стан екологічної ситуації міського середовища. Запропонована до розгляду модель регулювання містобудівних систем, як механізм управління урбанізаційними процесами.
Keywords: містобудівна система; екосистема; урбанізація