Програмно-технічні комплекси [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних робіт - Гаврюков, Олександр Володимирович; Луценко, Вадим (КНУБА, 2025)
Розглянуто конфігурування MMK M340 при роботі змінними І/О для використання під час відпрацювання конкретних розділів програми у комп’ютерному класі. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка».
Keywords: програмно-технічні комплекси