Сучасні вимоги до soft-skills: організаційний розвиток та навички підвищення особистої ефективності менеджерів - Івахненко, Ірина; Іванко, Вікторія (КНУБА, 2025)
На сьогоднішній день все більше уваги приділяється пошуку кандидатів із потрібними «м’якими» навичками – так званими soft-skills. Вони мають вирішальне значення для успішного виконання того чи іншого завдання, та для ефективності роботи та відповідності корпоративній культурі в цілому. У результаті 93% роботодавців вважають soft-skills «суттєвим» або «значним» фактором при ухваленні рішення про найм.
Keywords: soft-skills; розвиток; навички; ефективність; менеджер