Відповідність стильових характеристик благоустрою і архітектурного середовища - Щурова, В. А. (КНУБА, 2012)
Проведено порівняльний аналіз стильових особливостей архітектурного і ландшафтного середовища. Проаналізовано історичні та сучасні стилі ландшафтної архітектури. Запропоновані шляхи нового змісту міського простору, які інтегрують історичні, природні і антропогенні елементи в єдине ціле.
Keywords: стиль; архітектурне середовище; міське середовище; сучасні напрямки; екологічний підхід; новий зміст простору