Критична відстань між утримуючими елементами для зсувних та зсувонебезпечних схилів Чернівецької області - Сіренко, А. П. (ІТГІП, 2013)
На основі розрахунків для зсувних та зсувонебезпечних схилів Чернівецької області для зсувів зрізу оцінена критична відстань між утримуючими елементами.
Keywords: утримуючі елементи; протизсувні споруди; розрахунки; зсув зрізу; неогенові глини; 624.131.543:504.5(477.85)