Подходы к исследованию и формированию духовности городcкой среды - Арзили, А. Ю. (КНУБА, 2018)
В науковому дослідженні дається визначення поняття духовності міського середовища. У зв'язку з амбівалентною природою досліджуваного поняття, позначаються внутрішньодисциплінарні та міждисциплінарні групи досліджень. Зокрема, розкриваються особливості напрямів у гуманітарній географії - міфогеографії, що мають ключове значення при розробці містобудівних методів оцінки та підвищення духовного потенціалу міської середовища.
Keywords: системний підхід; міська середовище; духовність середовища; міська фольклор; міф; міфогеографія; 711