Інженерна підготовка та благоустрій міських територій в стандартах освіти - Дьомін, М. М.; Ніщук, В.С.; Сигнаївська, О. І. (КНУБА, 2009)
У статті висвітлюється досвід кафедри міського будівництва КНУБА щодо підготовки фахівців спеціалізації «Інженерна підготовка та благоустрій територій» спеціальності 7.092.103 Міське будівництво і господарство.
Keywords: благоустрій територій; інженерна підготовка