Наближене торговельне обслуговування. Сучасний стан - Зиміна, С. Б. (КНУБА, 2013)
В статті розглянуто деякі нові аспекти наближеного торговельного обслуговування на сучасному етапі розвитку суспільства.
Keywords: наближене торговельне обслуговування; торгівля по заказам; споживач; потоки руху