Причини пошкоджень та деформацій підлог зі зміцненим покриттям - Савйовський, В. В.; Соловей, Д. А.; Броневицький, А. П. (КНУБА, 2014)
Наведені основні чинники, що впливають на якість влаштування підлог з зміцненими (топінговими) покриттями. Вказано на технологічні особливості виконання робіт та надані рекомендації щодо забезпечення якості виконання робіт.
Keywords: підлоги зі зміцненим покриттям; топінгові підлоги; дефекти допінгових підлог; floors with the work-hardened coverages; toppings floors; defects of toppings floors