Етапи формування мережі дитячих дошкільних установ сучасного міста - Флорова, О. Є. (КНУБА, 2010)
у статті розглянута еволюція підходів до дошкільного виховання дітей і формування існуючої мережі дитячих дошкільних установ. Сформульовано передумови подальшого її вдосконалення в умовах сучасних українських міст
Keywords: заклади дошкільні; середовище житлове; квартал; мікрорайон; 711.58