Заходи з енергоефективності будівельного виробництва в контексті розвитку економічного потенціалу девелоперської компанії - Росинський, Андрій Валерійович; Онофрійчук, Ігор Ігорович (Ліра-К, 2019)
Важко уявити розвиток економіки без використання енергоресурсів. Його велика частина, у розрізі економіки України, належить будівельній галузі, для якої, відповідно, нагальними є питання щодо підвищення енергоефективності будівель та щодо раціонального використання енергетичних ресурсів. Саме тому останнім часом особлива увага приділяється проектуванню, будівництву та експлуатації енергетично ефективних будівель і споруд. Водночас невирішеними залишаються питання щодо підвищення енергоефективності і раціонального ресурсокористування процесу будівельного виробництва, а також щодо аналізу ролі його рівня енергетичної ефективності у зростанні економічного потенціалу девелоперської компанії.
Keywords: енергоефективність; економічний потенціал девелоперської компанії; будівельне виробництво; основні засоби; державна підтримка енергоефективності; енергозбереження; 69.05:620.9