Регіональна політика в сфері освіти німецької окупаційної влади на українських землях в період Другої Світової війни - Гончаренко, Інна Володимирівна (Економічна думка, 2016)
Регіональна політика в різні історичні періоди проводилась під впливом низки чинників. Не виключенням стала політика в сфері освіти німецької та румунської окупаційної влади в Другій Світовій війні на українських землях. У численних публікаціях висвітлюють різні аспекти цієї проблеми на регіональному рівні, однак цілісна картина освітньої політики в усіх адміністративно-територіальних одиницях залишається недостатньо вивченою.
Keywords: освіта німецької окупаційної влади; освіта румунської окупаційної влади; регіональна політика; 332.14:37