Дослідження факторів, що впливають на розміщення видів економічної діяльності в місті - Мамедов, А. М. (My University, 2012)
Розглянуті фактори, що впливають на розміщення видів економічної діяльності в місті.
Keywords: фактори; розміщення; економічна діяльність; транспорт; доступність