Символ, як невід'ємний елемент сакральної архітектури різних конфесій - Жовква, О. І. (КНУБА, 2013)
У статті розглянуто питання застосування символіки у сакральній архітектурі різних конфесій. Досліджено історичний зміст та походження окремих символів, їх змістове навантаження в різних релігіях.
Keywords: символіка; символ; знак