Особливості формування підприємств громадського харчування в Україні на сучасному етапі - Панченко, О. О. (КНУБА, 2008)
У даній статті розглянуто сучасний стан і особливості організації підприємств громадського харчування в Україні. Описані основні типи підприємств громадського харчування існуючих на сьогоднішній день в Україні і тенденції їх подальшого розвитку. Також зроблені висновки і зазначені рекомендації по організації сучасних підприємств громадського харчування.
Keywords: огранізація підприємств; харчування громадське в Україні