Визначення транспортної доступності об'єктів спортивної інфраструктури на прикладі навчально-тренувальних баз футбольних клубів - Зауральська, Аліса Валентинівна (КНУБА, 2013)
Розглянуто питання визначення ступеня транспортної доступності навчально-тренувальних баз футбольних клубів до інших об’єктів спортивної інфраструктури як один з найважливіших містобудівних аспектів.
Keywords: транспортна доступність; навчально-тренувальна база (НТБ); клубна інфраструктура; транспортная доступность; учебно-тренировочная база (УТБ); клубная инфраструктура; transport access; study and training base (STB); club infrastructure; 725.85