Тести з академічної доброчесності та академічного письма для аспірантів усіх спеціальностей. Частина І. - Кобзар, Алла Юріївна; Маковій, Марія Григорівна; Жовнір, Ольга Миколаївна (КНУБА, 2025)
Містить тестові матеріали з метою самоконтролю та підготовки до модульного контролю з курсу «Академічна доброчесність та академічне письмо». Призначено для аспірантів усіх спеціальностей.
Keywords: академічна доброчесність; 378