Основи архітектури будівель і споруд - Запривода, Віталій Іванович; Кошева, Вікторія Олександрівна; Венедиктова, Ганна Олександрівна (КНУБА, 2026)
Містить програму розроблену з урахуванням «Робочої програми» дисципліни «Основи архітектури будівель і споруд», розглянутої і затвердженої на засіданні кафедри архітектурних конструкцій, та методичні вказівки до самостійного вивчення матеріалу дисципліни «Основи архітектури будівель і споруд» для усіх форм навчання. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю G19 «Будівництво та цивільна інженерія», освітня програма «Міське будівництво та господарство» усіх форм навчання.
Keywords: архітектура