Історико-містобудівні дослідження виявлення та охорони ландшафтних пам’яток - Звіряка, А. І. (КНУБА, 2015)
Стаття присвячена історико-містобудівним дослідженням виявлення та охорони ландшафтних пам’яток.
Keywords: історико-містобудівні дослідження; ландшафтні пам’ятки; культурний ландшафт; виявлення; охорона; 712.23(477)