Лівінський, М. О.2020-04-022020-04-022004Лівінський М. О. Методика підбору складових полімербетону для улаштування хімічностійкої підлоги в цехах м’ясо- молочної промисловості / М. О. Лівінський // Техніка будівництва : наук.-техн. журн. / Київ. нац. ун-т буд-ва та архітектури ; відп. ред. І. І. Назаренко. - Київ : КНУБА, 2004. - Вип. 16. - С. 85-90. - Бібліогр. : 3 назви.https://repositary.knuba.edu.ua/handle/987654321/2124Цехи підприємств м’ясо-молочної промисловості є агресивними середовищами. Особливо це стосується підлоги на яку попадає велика кількість різних відходів переробки м’яса і молочної продукції. Бетонна підлога за 1,5-2,0 роки експлуатації повністю кородує, руйнується і потребує ремонту. Тому підбір компонентів бетону, включення відповідних полімерів в склад бетону може забезпечити експлуатацію полімербетонної підлоги на протязі 8-10 років, що, в свою чергу, забезпечує значну економію трудових і матеріальних ресурсів. Тому тема даного дослідження є актуальною.uk-UAметодика підбору полімербетонуулаштування хімічностійкої підлогиМетодика підбору складових полімербетону для улаштування хімічностійкої підлоги в цехах м’ясо- молочної промисловостіArticle693.7