Вибір джерела теплоти згідно техніко-економічного обґрунтування - Мамрикова, Дар`я (КНУБА, 2025)
В данній роботі проводиться техніко економічний аналіз різних систем теплопостачання, з урахуванням експлуатаційних та капітальних вкладень, з урахуванням капітальної заміни системи через 25 років. Оглядається непростоту вибору джерела теплоти і проектування системи теплопостачання в цілому.
Keywords: джерело теплоти; теплопостачання; теплові насоси; котел; тверде паливо; паливо; техніко-економічний аналіз; екологічність; енергоефективність