Оптимізація теплопостачання споруд вищих учбових закладів - Гламаздін, П. М.; Пінчук, В. С. (КНУБА, 2014)
Наведений аналіз теплопостачання споруд різного призначення вищих учбових закладів, які утворюють цілісний комплекс, та приведені рекомендації для оптимізації роботи внутрішніх інженерних систем.
Keywords: споруди вищих учбових закладів; внутрішні інженерні системи; теплопостачання