Збалансоване природокористування - Волошкіна, Олена Семенівна; Василенко Леся Олексіївна; Кравченко, Марина Василівна; Глущенко, Роман Олександрович (КНУБА, 2026)
Містять порядок виконання самостійної роботи здобувачів, спрямованої на оцінювання екологічного впливу будівельної діяльності в умовах урбанізованих територій. У межах самостійної роботи розглядаються підходи до аналізу стану атмосферного повітря, земель, ґрунтів і водних об’єктів, а також визначення екологічної ефективності зелених дахів і фасадів як інструментів збалансованого природокористування. Матеріали орієнтовані на інтеграцію результатів розрахунків і аналітичних висновків у магістерські дослідження здобувачів. Призначено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності E2 «Екологія».
Keywords: природокористування