Регулярний ландшафт : історичний досвід - Гнєзділова, О. В. (КНУБА, 2009)
В статті розглянуто історичну ретроспективу регулярного планування в ландшафті, виявлені особливості організації його просторів в різних історичних стилях.
Keywords: планування в ландшафті; регулярний сад; стилі історичні; 711