Проєктування металоконструкцій будівельних машин: методичні вказівки до виконання курсової роботи - Волянюк, Володимир Олександрович; Горбатюк, Євгеній Володимирович (КНУБА, 2024)
Наведено теми і варіанти завдань з вихідними даними для розрахунків та конструювання металевих конструкцій будівельних машин, викладені вимоги і пояснення до окремих частин курсової роботи, містять приклади розрахунків, а також список рекомендованої літератури. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування», 131 «Прикладна механіка» та 015 «Професійна освіта».
Keywords: 69.002.5