Дослідження навантажень в елементах роликової формувальної установки з енергетично врівноваженим приводом - Ловейкін, В. С.; Почка, К. І. (КНУБА, 2013)
Для роликової формувальної установки з енергетично врівноваженим приводом на три формувальні візки визначено навантаження в її елементах та встановлено характер їх зміни протягом циклу руху, а також визначено значення потужності, необхідної для забезпечення процесу формування.
Keywords: роликова формувальна установка; приводний механізм; зусилля; потужність; roller forming installation; driving mechanism; effort; power