Сучасні тенденції формування екологічної архітектури : закордонний досвід - Саллюм, А. М. (КНУБА, 2009)
У статті описано закордонний досвід будівництва екологічної архітектури. Наведено ряд прикладів будівель екологічної архітектури, які відповідають вимогам "зелених" стандартів.
Keywords: екологія; архітектура екологічна; "зелені" стандарти; 72:504