Проблематика і задачі теорії взаємодії природної та антропогенної систем в процесі містобудівного освоєння територій - Банах, Андрій Вікторович (Бескиди, 2018)
В умовах концепції сталого розвитку задачі планування та забезпечення збалансованого розвитку міста є комплексними та містять. зокрема, містобудівні. архітектурні, інженерно-будівельні, екологічні, соціально-економічні та інші аспекти.
Keywords: містобудування; природна система в містобудуванні; антропогенна система в містобудуванні