Матриця жорсткості і вектор вузлових реакцій скінченого елемента для розв’язання просторових задач термов’язкопружнопластичності НМСЕ - Баженов, В. А.; Пискунов, С. О.; Солодей, І. І.; Андрієвський, В. П.; Сизевич, Б. І. (КНУБА, 2005)
Отримані розв’язувальні співвідношення напіваналітичного методу скінчених елементів (НМСЕ) для косокутного призматичного неоднорідного скінченого елемента з урахуванням змінності компонент метричного тензора в площині його поперечного перерізу і показана ефективність їх застосування при розв’язанні задач термов’язкопружнопластичності
Keywords: напіваналітичний метод скінчених елементів (НМСЕ); термов’язкопружнопластичність; матриця жорсткості