Теорія пружності в прикладній механіці : навчальний посібник - Назаренко, Іван Іванович; Ручинський, Микола Миколайович; Міщук, Євген Олександрович (Ямчинський О. В., 2024)
Розглянуто основні закони і рівняння теорії пружності, які застосо-вують у проектуванні деталей машин та їх конструкцій. Наведено методи розвязування прикладних задач. Представлено основні положення ме-тоду кінцевих елементів. Призначено для здобувачів першого (бакалаврського) рівня ви-щої освіти спеціальності 131 «Прикладна механіка»
Keywords: теорія пружності; механіка прикладна