Перспективні конструкції вібраційних грохотів для сортування будівельних матеріалів - Орищенко, Сергій Вікторович (КНУБА, 2012)
Здійснено огляд та аналіз перспективних конструкцій машин для сортування матеріалів та їхні конструктивні відмінності.
Keywords: перспективні; грохот; сортування; фракції; перспективные; грохот; сортирование; фракции; advanced; crashing; screening; faction