Аналіз чисельних результатів дослідження впливу різноманітних факторів на розв’язок задач оптимізації секції стріли автокрана - Коваленко, С. В.; Назаренко, Іван Іванович; Свідерський, Анатолій Тофільєвич (КНУБА, 2009)
Оптимізація секції стріли автомобільного крану є нелінійною задачею для рішення якої можна застосувати методи послідовних наближень, оптимальне рішення утворюється за рахунок мінімального рівня розсіювання енергії в стрижні який і є моделлю секції стріли.
Keywords: секції стріли автомобільного крану; оптимізація секції стріли автомобільного крану