Страхування відповідальності архітекторів та планувальників - Соколова, Ірина Валеріϊвна (КНУБА, 2018)
У роботі обговорюється важливість страхування відповідальності архітекторів та планувальників. Наводяться дані про актуальність та види страхування, як на українській території, так і за її межами.
Keywords: страхування; професійна відповідальність; архітектор; 368.2:721.011