Smart-квартири - сучасний тренд - Топорков, В. Г.; Матіїва, К. В. (КНУБА, 2018)
У статті розглянуто перспективи застосування та подальшого розвитку Smart-квартир в багатоповерхових житлових будинках. На основі вивчення прикладів планування та розміщення Smart-квартир зроблено висновок про перспективність використання цього типу житла.
Keywords: багатоповерхова забудова; Smart-квартири; квартира «студія»; 728