Історико-культурна цінність прибережної території озера Йорданське у місті Києві як фактор сучасного розвитку - Носенко, Г. А.; Драгомирова, Г. А. (КНУБА, 2016)
У статті розглянута проблеми формування сучасного ландшафтного середовища прибережних територій міста на основі історико- культурних факторів.
Keywords: міське середовище; історико-культурна цінність; збереження культурної спадщини; елементи благоустрою; дизайн; проектування міського ландшафту