Спеціалізовані будівельні процеси. Технологія і організація робіт: підручник - Лівінський, О. М.; Курок, О. І.; Савйовський, Володимир Вікторович; Савенко, Володимир Іванович; Шарапа, С. П.; Чорноплат, І. О.; Перунок, О. М.; Потапова, Т. Е.; Єсипенко, А. Д.; Тугай, О. А. (Людмила, 2022)
У підручнику викладені основні положення з організації і технології ви-обництва опоряджувальних, покрівельних, гідроізоляційних, гегметизацій них та теплоізоляційних робіт та робіт з улаштування підлоги. Також подаються відомості, що забезпечують якість будівельної продукції та ін. Підручник розрахований на студентів вищих навчальних закладів.