Групова система населених місць, еволюція формування поняття - Яценко, В. О. (КНУБА, 2017)
Розглянуто формування поняття терміну «групова система розселення», наведено концептуальні пропозиції архітекторів з позиції освоєння території як окремого виду містобудівної науково-проектної документації.
Keywords: групова система розселення; мережа розселення; концепція; містобудівне проектування; агломерація; місто; село; групповая система расселения; сеть расселения; концепция; градостроительное проектирование; агломерация; город; село; group settlement system; settlement network; concept; urban planning; metropolitan area; city; village