Експериментальне дослідження поглинаючої здатності абсорбера сонячного випромінювання виготовленого з вуглеграфітової тканини - Пасічник, П. О. (КНУБА, 2015)
В статті розглянуто методи та результати досліджень абсорбера сонячної енергії геліоколектора, що виготовлений із об’ємної вуглеграфітової трикотажної тканини. Наведено схему експериментального стенду та приклад обробки отриманих даних. Обчислено коефіцієнт поглинання тканини та визначено напрямок подальших досліджень.
Experimental study absorptive capacity solar energy absorber, which is made of carbon fiber textiles
Экспериментальное исследование поглощающей способности абсорбера солнечной энергии изготовленного из углеуграфитовой ткани
Keywords: абсорбер сонячної енергії геліоколектора; об’ємна вуглеграфітова трикотажна тканина; 697.329