Про окремі підходи з формування агрорекреаційних комплексів - Муха, Т. О. (КНУБА, 2016)
Розглядаються особливості формування агрорекреаційних комплексів в межах малих населених пунктів. Розглянуті першочергові проблеми в аграрній і рекреаційній сферах, рішення котрих повинно бути спрямоване на розвиток, раціональне використання і подальше засвоєння природного потенціалу населених пунктів України.
Keywords: агрорекреація; агротуризм; агрорекреаційний комплекс; 711.4